Me võitsime toiduainete Michelini tähe!

Me võitsime toiduainete Michelini tähe! - activefibershake

FiberShake pole mitte ainult maailma parim tervislik jook, vaid alates esimesest juunist ka maailma maitsvaim! Ja seda mitte ainult meie arust, vaid ka Michelini tähtedega pärjatud peakokkade arvates, sest FiberShake sai neilt ka auhinna. 🏆


Salted caramel FiberShake võitis oma suurepärase maitse eest auhinna Superior Taste Award, ehk Brüsseli Taste Institute korraldatud ürituse peaauhinna. Tervisliku toitumise jaoks vajalikku päevast kiudainekogust pakkuva, vaevalt paar aastat tagasi turule jõudnud šeiki maitses rangetele reeglitele vastava pimetesti käigus peaaegu 200  spetsialisti 20 riigist, nende hulgas oli ka arvukalt Michelini tähti ja Bocuse d’Or võistlusi võitnud kuulsusi oma ametialalt.

See on toiduainetetööstuses üks kõrgemaid autasusid, mille International Taste Institute – sarnaselt Michelin Guide’iga – on algatanud selleks, et tutvustada haruldasi gastronoomilisi maitseelamusi pakkuvaid toiduaineid.

200-liikmelise žürii liikmed saabusid erinevatest riikidest ning nende hulgas olid sellised oma eriala tipptegijad nagu Alain Nonnet (kaks Michelini tähte), Gaetano Raguni (Itaalia Bocuse d'Or 2017 võitja) ja Bernard Vaussion (Prantsuse Vabariigi Presidendi peakokk). 

Žüriiliikmetele kuulub ühtekokku uskumatult suur arv – 86 Michelini tähte. Siin näed ka väikest lõiku võistlusest:


Oleme eriti õnnelikud selle üle, et see võistlus ei olnud põhimõtteliselt tervislike toitude võistlus. Sellel võistlusel võidavad tavaliselt sellised tooted nagu trühvlimaitseline oliiviõli või šokolaaditrühvlid.

Sellega oleme ka teinud lõpu „Tervislikud toidud ei saa olla maitsvad“ ajajärgule. 🙋🏼‍♂️🙋🏼‍♀️ 


Meie eesmärk activé FiberShake’i väljatöötamisel oli pakkuda tervislikku ja kiiresti valmivat toitu sellisel kujul, et ka maitseomaduste osas ei peaks tegema järeleandmisi. Rahvusvahelistest kuulsustest koosneva žürii arvamus kinnitas seda, et oleme oma eesmärgi saavutanud. Meie kliendid saavad tarbida erakordselt maitsvaid, tervislikku seedimist toetavaid kiudaineid.
 

Järgi meid Instagramis!

Järgi meid Instagramis, et uudiseid mitte maha magada.

 

Ostukorv

Sulge