FiberShake’i ABC – mõeldud nii uutele kui regulaarsetele tarbijatele

FiberShake’i ABC – mõeldud nii uutele kui regulaarsetele tarbijatele - activefibershake

Kui seisad oma esimese FiberShake’i elamuse lävel, siis on Sul kindlasti tekkinud ridamisi küsimusi selle kohta, mida oodata siis, kui seda esmakordselt maitsed. Ka püsitarbijana pole kindel, kas sa ikka tead: lisaks heale seedimisele ja võimalikule kaalulangusele oled FiberShake’ile tänu võlgu kasvõi oma säravate juuste eest.


👩🍳KUIDAS VALMISTADA?

  1. Mõõda FiberShakerisse 2 dl vett, piima või taimset piima, seejärel vala sinna ka kotikese sisu.
  2. Pane šeikerile kaas peale ja raputa seda tugevate liigutustega 10 sekundit nii, et vedelik loksuks vastu šeikeri kaant – nii saad ühtlase lõpptulemuse.
  3. Seejärel võidki seda juba juua
  4. Kui tahaksid seda pigem pudingina lusikaga süüa, siis oota 4 minutit, kuni kasulikud kiudained paksenevad pehmeks kreemjaks magustoiduks.

 

😋 KUIDAS TARBIDA?

1) Hommikuses rutus: eraldiseisva, paari sekundiga valmiva hommikusöögina.

2) Kui on rohkem aega – tuunitud kujul:

a) Šokolaadi-kookose hurm: Valmista šokolaadi FiberShake’i kookosepiimaga, enne tarvitamist puista sellele natuke kookoshelbeid.

Csokis FiberShake kókuszchips-szel

 

b) Kaerahelbepuder: Sega kokku 1 kotike vanilje FiberShake’i, 50 g kaerahelbeid ja 2 dl piima, kuumuta pidevalt segades keemiseni. Maitsesta kaneeli, puuviljade või seemnetega.

Vaníliás FiberShake zabkása

Rohkem nõuandeid leiad, kui jälgid meid Instagramis


Oluline! Joo pärast alati klaas vett, et kiudained veelgi rohkem paisuksid, siis kestab ka täiskõhutunne kauem.

 

👀 MIDA SA KOGED PÄRAST FIBERSHAKE’I?

1. ESIMESEL 1-2 KORRAL

Kui sa pole harjunud regulaarse kiudainete tarbimisega, siis võid 2-3 päeva jooksul kogeda muutusi oma seedimises.
Sinu seni nälginud heatoimelised soolebakterid saavad piisavalt toitu ning see võib kaasa tuua gaaside tekke ja varem tundmata seedenähtused.
Muretsemiseks pole põhjust, see tähendab lihtsalt, et on alanud sinu sooltefloora taastumine.
Niipea kui sinu soolestikus elavad head bakterid harjuvad vastava koguse kiudainete tarbimisega ning hakkavad jälle õiges proportsioonis funtsioneerima, kaovad need sümptomid kiiresti ning alles jääb vaid hästitöötav ja mugav seedimine.
2. PIKEMAS PERSPEKTIIVIS
Tänu kasulike kiudainete poolt peen- ja jämesoole jääkainetest vabastamise soodsale mõjule, lõppevad varasemad seedeprobleemid ja kõhupuhitus. Sinu seedekulgla soolefloora tasakaal saab võimaluse taastuda.

 

🍃 MILLEKS ME MIDAGI FIBERSHAKE’I PANIME?

1. Psülliumiseemne kestad:
a) Tänu suurele kiudainete sisaldusele imenduvad süsivesikud aeglaselt, nii aitab see seedimise käigus säilitada stabiilset veresuhkrutaset.
b) Tänu sooli puhastava toimega kiudainete poolt puhastatud sooltele saab seeditud toidus olevaid toitaineid keremini kasutada, seega see parandab ka seedimist.
c) Kindlustab täiskõhutunde, olles kasulik ka saleduskuuri ajal, lisaks sellele rahustab see limaskesta ja seob maohapet.
2. Looduslikud magusained:
Tänu eritriidile ja steviale tarbid selliseid looduslikku päritolu magusaineid, mis on ilma kõrvaltoimeteta ja ebameeldiva järelmaitseta ning sisaldavad 0 kcal imenduvaid süsivesikuid.
3.  Ränidioksiid:
See mängib tähtsat rolli juuste ja küünte kasvamisel, muudab need tugevaks ja naha säravaks. Kõigele lisaks parandab lümfiringlust ja mõjub sooodsalt soolestikule.
4. Inuliin:
Inuliin on prebiootikum, mis on asendamatu peensoole rakke toitvate kasuliku toimega ehk probiootiliste bakterite ellujäämiseks.
5. Piimhappevalk:
Valk on lisaks süsivesikutele ja rasvadele üks kolmest peamisest toitainest, mis aitab kaasa lihasmassi ja normaalse luustiku säilitamisele. Piimhappevalk on kõige kasulikum valk, sest see sisaldab kõiki inimorganismile hädavajalikke aminohappeid, valkude ehitusmaterjali.


Loodame, et sellest väikesest kokkuvõttest oli kasu. Kui sul peaksid tekkima mistahes küsimused, kirjuta meile kas e-mail või teade Instagramis🙂

Järgi meid Instagramis!

Järgi meid Instagramis, et uudiseid mitte maha magada.

 

Ostukorv

Sulge