Külluse segadus – ehk aitame sul FiberShake’i maitset valida

Külluse segadus – ehk aitame sul FiberShake’i maitset valida - activefibershake

Kui sa pole veel ühtegi FiberShake’i maitsnud, siis oled kindlasti enne esimest ostu raskustes, millist maitset valida. Otsustada pole kerge, aga ära muretse, me aitame sul valida. 🙂 

Chocolate FiberShake

Selle maitsega alustasime 2018. aasta oktoobris. Kui sulle maitsevad šokolaadimaiustused, siis ei saa siin midagi valesti minna. Ohtra Belgia kakao hulka peitsime ka näpuotsaga meresoola, mis kakao maitse veelgi rohkem esile toob.

Kakao vallandab lisaks muudele kasulike omadustele ajus serotoniini, seepärast tekib sul kiiresti hea tuju. See võib olla ka üks põhjus, miks šokolaad on meie kõige populaarsem maitse. 

Nõuanne: kui oled tõeline maiasmokk, sega veelgi omanäolisema maitse saamiseks oma šeiki pisut meresoola ja natuke kaneeli.

Nõuanne: Sega see 150 ml piimaga või taimse piimaasendajaga ja oota 10 minutit, et tekiks mõnus puding. Kaunista see paari õunaviilu ja mõne kreeka pähkliga. Ka pisut kaneeli ei tee paha. 😊

Csokis FiberShake

Vanilla FiberShake

Vanilje on teatavasti maitseainete kuninganna, elegantne klassika, mida on võimatu mitte armastada. Kui sulle meeldivad peened, mahedad maitsed, siis on vanilje FiberShake sulle loodud. Sellega sobivad ka muud maitsed, seega võid oma hommikusöögile julgesti lisada erinevaid puuvilju, seemneid ja granolat. 

Nõuanne: sellest saab välja võluda suvise värskendava desserdi, kui mikserdad seda koos külmutatud puuviljadega.

Vaníliás FiberShake

Peanut Butter FiberShake

Pähklivõi sõpradele on see peaaegu kohustuslik. See valmib päris pähklivõipulbriga ja maitseb nagu vedel pähklivõi, kuid üks portsjon sisaldab kõigest 136 kcal. Kui sulle meeldib pigem pudingi kontsistents, siis tea, et tänu pähklivõile pakseneb see FiberShake kõige paremini. Ütleme naljaga pooleks, et šokolaadimaitse on kõige populaarsem, aga pähklivõiga šeik on kõige maitsvam. 

Nõuanne: See šeik on niigi juba juba täiusliku maitsega, aga kui sulle meeldib eri tekstuuride segu, siis puista sellele röstitud maapähkleid või mõni piisk küpsetusšokolaadi.

Mogyoróvajas FiberShake

Strawberry FiberShake

🍓 Meie esimene marjamaitseline šeik ei saakski olla midagi muud kui joovastav MAASIKAS. 🤩

Marjade kuninganna, suve sümbol on nüüd ka FiberShake’is! Ei ole magustoitu, mida ei saaks maasikatega veelgi paremaks muuta, maasikas sobib kõigega. Magus, kreemjas ja tulipunane.

Maasika FiberShake’i erksa värvi annab tegelikult peedipulber, aga lõhnaks oleme kasutanud vaid naturaalset maasika-aroomi ja ka maitse ei sisalda ühtegi kunstlikku ainet, see on 100% naturaalne, pärit imeliselt maasikalt.
Meie juures on kogu aasta maasikahooaeg, sest see šeik maitseb nagu päris maasikakokteil või sinu lemmik maasikapuding.
😋

Nõuanne: Meile maitseb see kõige rohkem jäätise kujul. 🍓🍦 Selleks mikserda pulber sügavkülmutatud maasikate ja külma vedelikuga. Tõeline suveelamus, kus ja millal tahes. 😎 Valmista see jääkülma piima või piimaasendajaga, siis saad värskendavalt elava ja puuviljase maasikakokteili.

Salted Caramel FiberShake

Kui otsustasime, et salted on meie järgmine maitse, mõtlesime, et selle väljatöötamine pole keeruline. 👩‍🍳

Eemaldasime caramel frappé maitsest araabika kohvi ☕👎 ja lisasime selle asemel natuke meresoola.🧂👍

See on ju lihtne, pole midagi keerulist 😏. Eksisime rängalt.

Praegune on juba 8. versioon. Katsetasime kuude viisi ja sel pole praktiliselt enam midagi ühist algse caramel frappé’ga. Meie arvates oli see vaeva väärt, sest see on siiani kõige erilisem (ja meie arvates kõige maitsvam) maitse. 😋 FiberShake’i maitsepaleti kõige soolasem osa valmib tõelise meresoolaga,🧂 pakkudes seega erilist maitseelamust. Pakume seda tõelistele natulejatele.

 

Loodame, et see väike kokkuvõte aitab sul oma valikud teha. 😊

 

Järgi meid Instagramis!

Järgi meid Instagramis, et uudiseid mitte maha magada.

 

Ostukorv

Sulge